Kalsongtest från Lidl

Vi nämde i vårt tidigare inlägg om att det gick att köpa billiga kalsonger på Lidl. Självklart tog vi tillfället i akt och inhandlade några och efter 3 månader har de nu testats både en, två och kanske även tre gånger.

Självklart har de även genomlidit ett par tvättningar och kan glatt rapportera att de fortfarande håller en bra form, elasticiteten i resårbanden sitter fortfarande åt och inga lösa trådar hänger runt som man kanske trott när man köper kalsonger för under 25 kr styck.

Nu var de inte de snyggaste kalsongerna som finns i lådan, men som en vardaglig kalsong så fungerar det kanon och självklart ett alternativ för de som mer tänker på plånboken än att vara den mest moderiktiga grabben i omklädningsrummet.

 

Publicerat i Kalsonger Lämna en kommentar

Vi är tillbaka till 100% – trassel äntligen åtgärdat!

Vi har haft lite trassel här på sidan där vissa besökare inte kommit åt sidan som tänkt. Detta är nu åtgärdat och hoppas ni åter igen kan börja använda webbplatsen igen för att hitta inspiration till nästa shoppingrunda för kalsonglådan.

Kom ihåg att vi snart närmar oss den hetaste säsongen – inte bara till vädret utan även kalsongmodet. Se till att hitta dina nästa kalsonger här på webbplatsen eller hitta tips om vart du ska vända dig för mer inspiration.

Publicerat i Om webbplatsen Lämna en kommentar

Kalsonger på mataffärer

Mataffärerna runt om i landet har sedan länge sålt mer än bara mat. Det många kanske inte reagerat på tidigare är att de även har en hel del kläder och därav även underkläder såsom kalsonger.

Många gånger är det oftast högt prisade modellkalsonger men även en del mindre kända märken finns och det är där man kan göra de stora klippen. Märkeskalsonger är och kommer alltid vara billigast att hitta på nätet.

En mataffär som har ett bra erbjudande just nu är den tyska matkedjan Lidl som just nu säljer ett 3-pack med boxerkalsonger (med korta ben) för enbart 69 kr. Åk dit och kika, riktigt snygga är dem också. Kan inte svara på hur kvalitén i dem är ännu, men för mindre än 25 kr per kalsong så är det garanterat värt ett försök.

Publicerat i Okategoriserade Lämna en kommentar

Naken på stan?

Björn borg har just nu en vågad kampanj på gång. Det hela går ut på att de sänt ut två stycken, en kille och en tjej, att gå naken genom gatorna i Stockholm. Varför? Jo, för att sälja långkalsonger så klart!

Ta en titt på videon ovan så förstår ni snart vad det hela går ut på..

Publicerat i Kalsonger | Tagged , , , , , Lämna en kommentar

Glöm slipsen, ge ett par kalsonger

Farsdag börjar närma sig raskt och många väljer därför att ge bort en liten gåva för att visa sin uppskattning. Traditionellt så brukar det ofta vara en slips, men tyvärr så brukar många av dessa gåvor sluta i en byrålåda för att sedan stanna där.

En bättre gåva är isånnafall något som kommer till användning betydligt oftare – ett par kalsonger. Just nu erbjuder t.ex. Frank Dandy en bra rabatt där man kan hitta snygga kalsonger tillsammans med fri frakt. Ännu bättre är att de även bjuder på en inslagning av varorna, så allt du behöver göra är att peka, några klick så är gåvan till farsan helt klar. Erbjudandet och presentkoden hittar genom att klicka här.

En fördel är också att man kan välja att skicka gåvan direkt till pappa. Är man långt bort kanske det inte alltid finns tillfälle att åka hem och träffa honom, men med hjälp av funktionen ”skicka till en vän” så kan du lätt ge honom uppskattning tillsammans med ett telefonsamtal på farsdag.

Publicerat i Kalsonger Lämna en kommentar

Roliga kalsonger från Ginch Gonch

Kalsonger från Ginch Gonch

Snygga och sköna kalsonger med en stor dos av humor är precis vad tillverkaren Ginch Gonch erbjuder. Kalsongerna har oftast ett skönt tryck som ovan som visar en härlig reklam som ser ut att komma från 50-talet för en sån galen sak som bacon. Vem trodde någonsin att man skulle få se bacon på kalsonger för några år sedan?

Förutom detta så kan du hitta en hel del andra läckra motiv på Ginch Gonch kalsonger, men är du sugen på just dom kalsongerna här ovan kan du hitta dem hos Bubbleroom för enbart 150 kr just nu.

Publicerat i Okategoriserade Lämna en kommentar

Dags för OS och dess kalsonger

Ge dig själv ett bra stöd samtidigt som du hejar fram ditt favoritlag i OS genom dessa fantastiska OS-kalsonger. Med ett par kalsonger som klart och tydligt markerar ditt favoritland har du en bra anledning att fortfarande sitta i kalsongerna framför TVn i sommar när vännerna kommer över.

Vi visar vart du hittar kalsonger för bl.a. Sverige, Norge och Danmark. Vi har självklart tips på fler länder vilket du hittar här. Kalsonger är framtagna av Björn Borg och är som vanligt riktigt sköna med bra passform.

Publicerat i Kalsonger | Tagged , , Lämna en kommentar

Gasello ger bort gratis kalsonger

En relativt nytt företag vid namn Gasello ger nu i helgen ut helt gratis kalsonger från Jack & Jones vid varje beställning. Erbjudandet är giltigt fram till den 27 februari 00:00, så skynda dig att göra dina köp nu i helgen. Ange önskad modell och storlek i meddelandefältet när du gör din beställning.

Gasello är ett företag som startade upp under 2011. Gjorde ett inköp från dem under början av året och kan inte mer än att rekommendera deras tjänster. Var då ute efter ett par läckra presentkalsonger med ett par älgar på åt en bekant. Förutom att de hade det lägsta priset på kalsongerna jag var ute efter, så var det även fri frakt vilket gjorde inköpet klockrent. Då det var en present jag beställde blev jag även glatt överraskad att alternativet med inslagning i presentförpackning fanns i kassan vilket även detta erbjuds kostnadsfritt. Paketet dök upp dagen efter beställning och även mycket snyggt inslaget.

Har med andra ord inget att klaga på denna webbshop. Jag hoppas att deras sortiment ökar ännu mera samt att de finns kvar i många år framöver. Gasello är helt klart en webbshop som övriga webbshoppar får se upp för.

Publicerat i Kalsonger, Övrigt | Tagged , , , , , Lämna en kommentar

Kalsongtjuv slår till i Gävle

I en nyhet från GD så är någon i Gävle i stort behov av kalsonger. Inte mindre än 25 st par kalsonger blev bestulen i en tvättstuga dagen före julafton. Förhoppningen är att kalsongerna åtminstone var tvättade, något som annars gör historien otroligt mycker mer bisarr.

Intressant är också att följa de kommentarer som lagts till på artikeln. Enligt läsarna på sidan är första reaktionen att något är lurt, då ett sådant stort antal kläder försvunnit. Det var bl.a. 25 par kalsonger, 5 par byxor, flertal skjortor och mjukisbyxor med mera.

Vi hoppas att killen som blev bestulen tog del av mellandagarna och hittade ett par nya billiga kalsonger att fylla kalsonglådan med.

 

Publicerat i Kalsonger, Övrigt | Tagged , , , , , , Lämna en kommentar

Beckham visar stolt upp sina nya kalsonger

Det är äntligen dags för David Beckham att visa upp sina nya kollektion av kalsonger. Kollektionen är gjord för H&M där även Beckham även varit med och tagit fram kalsongerna.

Beckham har sedan tidigare visat upp kalsonger för Armani, men denna gång är det som sagt dags för H&M. Lansering beräknas ske den 2 februari.

Läs mer om den nya kollektionen hos Expressen och hos Aftonbladet.

Publicerat i Kalsonger | Tagged , , , , , 1 kommentar