String

String används inte enbart av kvinnor, utan det finns även för män. Används till största del för att överraska sin partner vid speciella tillfällen. Detta återspeglas även vanligen i designen och utformningen av stringkalsonger.

CK One Thong Black
ca 179 kr
Köp nu

Lust att testa något nytt där under? Dessa härliga stringkalsonger från Calvin Klein är mycket sköna och är ett kärt återkommande för många. CK har under några år inte tillverkat dessa, men nu är det tillbaka på hyllorna igen och … Fortsätt läsa

Silver String/Jockstrap Black
ca 199 kr
Köp nu

Kalsongen som lyser upp även de mörkaste omklädesrummen. Var beredd för ett par blickar om du drar på dig dessa silvriga kalsongerna som är en mix mellan jockstrap och en stringkalsong. Skönt microfibermaterial och bra passform.

CK One Thong White
ca 179 kr
Köp nu

Nu kommer äntligen Calvin Klein tillbaka med en helt ny stringkalsong efter att för ett par år sedan slutat tillverka stringkalsonger. Serien heter CK One som känns igen av den lilla tag som sitter på kalsongens vänstersida. CK One är … Fortsätt läsa

Golden Check String Black
ca 229 kr
Köp nu

Återigen kommer Doreanse med nyheter utöver det vanliga. Stick ut i omklädningsrummet eller överaska din partner med dessa snygga kalsonger. Rutig stringkalsong med resår där Doreanse står runt hela midjan. Fram är det två guldband som går ner till det … Fortsätt läsa

Night Silver Thong Black
ca 249 kr
Köp nu

Stringkalsong med mashat material fram. Fram sitter två metallhållare som håller det silvriga tyget som sedan går runt och som även är bak. En välarbetad stringkalsong som är något utöver det vanliga. Tillverkad i 85% polyamid & 15% elastan.

Fabulous String Black
ca 199 kr
Köp nu

Något av det mest glittriga man kan tänka sig. Stringkalsong i microfiber med detaljer i rött och med utmärkt passform som alla underkläder från Doreanse. Otroligt bra pris för en välarbetat stringkalsong som denna. Storlekarna är normala så utgå från … Fortsätt läsa

Snakeskin No2 String Red
ca 199 kr
Köp nu

Stringkalsong med fantastiskt stretch då det är microfiber. Enfärgad röd med ormskinnsmönster i guld vilket ger en fin kontrast. Otroligt bra pris för en välarbetat stringkalsong som denna. Storlekarna är normala så utgå från din vanliga storlek.

Jockstrap Silver String Black
ca 199 kr
Köp nu

En kalsong med unik design då den både är en stringkalsong och en jockstrap. Silverprintat över hela vilket gör att den nästan känns lysande. Skönt microfibermaterial och bra passform.

X Design String Black
ca 199 kr
Köp nu

Randig stringkalsong med meshat område fram. Bra stretch i resåren och skönt microfibermaterial.

Djungle String Leo
ca 199 kr
Köp nu

Microfiberstring med snyggt leopard- och tigermönster där även lite guld finns med. Som vanligt bra passform och skönt microfibermaterial. Tillverkad i 88% polyamid & 12% elastan.