Frank Dandy

Cavaleras Long Johns Red
ca 399 kr
Köp nu

Vill du ha passform och snygga långkalsonger så ska du kika på utbudet av Frank Dandy. Väljer du dessa långkalsonger har du garanterat gjort ett bra val. Tillverkad i 95% bomull & 5% elastan.

Royalton Long John Grey
ca 399 kr
Köp nu

Vill du ha passform och snygga långkalsonger så ska du kika på utbudet av Frank Dandy. Dessa kalsonger har samma mönster som deras kalsonger och är alltid ett lyckat val! Tillverkad i 95% bomull & 5% elastan.

Spice Ship Trunk Red
ca 199 kr
Köp nu

Ett par rosa/röda kalsonger från Frank Dandy med det coola namnet Spice Ship Trunks. Bara namnet får en att vilja bära dem.

Pool Boxer Blue
ca 199 kr
Köp nu

Blåa och sköna kalsonger från Frank Dandy. Även resåren är blå och där döljs texten Frank Dandy så som sig brukar. Kalsonger som passar året om, men kanske lite extra så här på sommaren eller vad tycker du?

Vougeing Trunk Coral
ca 199 kr
Köp nu

Lite retro sitter alltid rätt. Dessa ”rosa” kalsonger passar inte alla – är du man nog för dem? Frank Dandy står skrivet i resåren.

Danger Trunk Yellow
ca 199 kr
Köp nu

Dags för den gula faran! Kalsonger från Frank Dandy som på ett skönt sätt visar hur farlig du verkligen är. Fräscha och roliga kalsonger.

Colourblock Trunk Pink
ca 199 kr
Köp nu

Frank Dandy är här med ett par kalsonger som ser ut att vara tagna från en träningsoverall från 80-talet. Är du man nog att bära retro så är det här kalsongerna för dig.

Aguada Boxer Briefs Black
ca 199 kr
Köp nu

Aguada är en klar favorit för många. Som alltid så står Frank Dandy bakom dessa snygga kalsonger. Vit kalsong med svart print där Frank Dandy finns tryckt på flertal ställen. Kalsongerna är gjorda i microfiber och med en skön resår. … Fortsätt läsa

Frank Pilot Brief Orange
ca 179 kr
Köp nu

Denna kalsong kommer från Frank Dandys nya kollektion med namnet Frank. Fokus ligger på bekvämlighet och inspirationen har hämtats från försvarets underkläder. Perfekt att ge till sina far på farsdag eller varför inte i julklapp? Finns i tre olika färger: … Fortsätt läsa

Visa mer från Frank Dandy »