Märken

Det finns idag en hel del märken att välja på när det kommer till kalsonger. Några av de mer populära är Calvin Klein, Frank Dandy och självklart Björn Borg. Nedan ser du en sammanställning av några av de kalsongmärken som idag finns på marknaden, både i Sverige och utomlands.

Calvin Klein

Calvin Klein (även känd som CK) är ett märke som hängt med sedan 80-talet men fortfarande ligger bland de mer välanvända kalsongerna. De är nog mest kända för deras vita briefs men de har även designat en stor del mönstrade underkläder i olika modeller. Calvin Klein är även kända för deras marknadsföring där vi sett bl.a. Antonio Sabato Jr, Marky Mark och även våran egen Fredrik Ljungberg poserandes nästan avklädda.

Kalsonger från Calvin Klein »

Frank Dandy

Frank Dandy skapades i början av 2000-talet som ett svar mot den tråkiga trend inom underkläder för män som då präglade världen. De fokuserade på färg och mönster och fick ett bra respons på deras första modeller. De fortsätter att utmana marknaden genom nya modeller och material utan att rubba på kvalité och passform.

Kalsonger från Frank Dandy »

Björn Borg

Kalsonger från Björn Borg erbjuds i en stor kombinationer av färger och mönster. Att de sedan fått sin namn efter legenden Björn Borg själv gör inte saken sämre. Med ett snyggt yttre och deras goda kvalité är de idag mycket välanvända hos män runt om i Sverige.

Kalsonger från Björn Borg »

N2N

N2N är ett amerikansk tillverkare som satsar på ett stort utbud av varierande underkläder och då med fokus på just varierande. De erbjuder bl.a. provokativa underkläder för de där speciella stunderna, sportbyxor i nylon, kalsonger i nät m.m. Självklart har de även ett par tradionella modeller, men oavsett vad du väljer så får du med N2N en helt ny upplevelse.