Resteröds kalsonger

Letar du efter ett par kalsonger från det svenska märket Resteröd? Nedan hittar du ett urval av några Resteröds kalsonger som både är av hög kvalite samt bekväma. Vissa av modellerna som erbjuds är så pass populära att de fortfarande säljs och har gjorts så sedan de lanserades 1935. Kalsongerna tillverkas nu i en fabrik som ligger i Ljungskile, men originalet kom från byn Resteröd. Mer information om varumärket finner ni på deras webbplats resterods.com.
Long Johns Check Grey
ca 399 kr
Köp nu

Snygga långkalsonger från Resteröd som även finns i samma färg och mönster i vanliga kalsonger. Snyggt och skönt som vanligt när det kommer till Resteröd. Tillverkad i 95% bomull & %5 elastan.

Long Johns Block Stripe Blue
ca 399 kr
Köp nu

Snygga långkalsonger från Resteröd i deras klassiska form. Otroligt populära som varje år kommer ut i nya färger. En av årets toppkalsonger för skidbacken! Tillverkad i 95% bomull & %5 elastan.

Gunnar Sunglasses Boxer Blue
ca 150 kr
Köp nu

Solglasögon är tuffa och passar därför utmärkt på ett par kalsonger. Låt dina vänner ta en närmare titt på dig med dessa snygg och helt klart unika kalsonger från Resteröds.

3 CLR Check Boxer Red
ca 199 kr
Köp nu

Härligt mönstrade kalsonger från Resteröd. Rutigt med rött och blått gör dessa kalsongerna till en härlig kalsong som man vågar visa upp sig med. Även Resteröds kända resår som är bred finns med på kalsongerna. Tillverkad i 95% bomull & … Fortsätt läsa

Gunnar The Pal Boxer Brief White
ca 199 kr
Köp nu

Kollektionens grymmaste boxer med hittar du här. Snyggt print som blir otroligt skönt tillsammans med det breda resåren. Resteröds otroliga boxer som kännetecknas av det breda resåren. Hatten av för sköna Resteröds. Tillverkad i 95% bomull & 5% elastan.

Gunnar The Pal Boxer Brief Midnight
ca 199 kr
Köp nu

Kollektionens grymmaste boxer med roligt namn hittar du här. Snyggt print som blir otroligt skönt tillsammans med det breda resåren. Resteröds otroliga boxer som kännetecknas av det breda resåren. Hatten av för sköna Resteröds. Tillverkad i 95% bomull & 5% … Fortsätt läsa